Folketinget skyder Konferencen om Europas Fremtid i gang

24.06.2021

1, 2, 3 debattér! Repræsentanter for civilsamfund, fagbevægelse og erhvervsliv var torsdag morgen samlet for at sparke gang i debatten om Europas fremtid.

Formand for Folketingets Europaudvalg, Eva Kjer, bød velkommen. Hun opfordrede de forsamlede til at komme ud og lytte til de danskere, som normalt ikke blander sig i debatten. En opfordring som blev gentaget af arrangements andre talere.  

Du se og høre talerne af Folketingets Europaudvalg, Eva Kjer, udenrigsminister, Jeppe Kofod, formand for Europa-Nævnet, Erik Christensen og den danske repræsentant i Konferencens borgerpanel, Nicolai Boysen her: 

Overvejer du at følge opfordringen og arrangere en debat om Europas fremtid, så kan du søge tilskud til arrangementet hos Europa-Nævnet. Læs mere her: 

Kontakt ved pressehenvendelser

Er du journalist, og har du spørgsmål til sagen? Ring til os på 3337 3337 eller send os en e-mail.

Hvad handler Konferencen om Europas Fremtid om?

EU har sat fremtiden til debat og diskuterer, om man har de rigtige politikker og kompetencer til at løse tidens store udfordringer. Det sker under overskriften "Konferencen om Europas Fremtid".  

Europas borgere er inviteret til at byde ind med, hvad de synes er vigtigt at diskutere. Input skal både behandles på en række store folkehøringer og på en ny plenar med politikere fra de nationale parlamenter, Europa-Parlamentet og Ministerrådet.