Folketinget — Europaudvalget

Christiansborg, den 6. april 2006

 

 

 

 

 

 

Til

udvalgets medlemmer og stedfortrædere.

 

 

Henvendelse af 6/4-2006 fra Svend Aage Bek

 

Til udvalgets orientering omdeles henvendelse fra Svend Aage Bek vedrørende bemærkninger til udenrigsministerens svar på henvendelse af 2. januar 2006, jf. EUU alm. del – svar på spørgsmål 24.

 

 

 

 

Med venlig hilsen

Mette Nielsen,

EU-Sekretariatet.


Svend Aage Bek, Mølletoften 39, 6430 Nordborg

Tlf. 74 45 84 35 E-mail: [email protected]

 

 

Nordborg, den 6. April 2006

 

Europaudvalgets medlemmer.

Tak for jeres orientering fra udenrigsministeren, på min forespørgsel til jer.

Det er dog et fantastisk intetsigende svar, (som det har taget næsten 3 måneder at besvare) der overhovedet ikke holder sig til mit principielle spørgsmål til jer, om retssikkerhed, eller mangel på samme, inden for samarbejdet i EU og i strid med gældende EU aftaler. Har vor udenrigsminister ikke en selvstændig mening?

Min person er sådan set ligegyldig, men man er jo nødt til at have en sag for at kunne bedømme den. Jeg er jo hverken dømt på de ene eller anden måde. Det er selve proceduren i sagen, det drejer sig om. Retten vil ikke udlevere hverken anklageskrift eller sige noget om, hvorvidt sagen skal køre videre, og det selv om jeg har skrevet til dem 2 gange, 1 gang endda anbefalet.

Kan det være rigtigt, at jeg som privat person skal anlægge sag imod et land i EU-fællesskabet (Spanien) der ikke vil overholde indgåede regler???????????????????

Jeg venter i spænding på udvalgets besvarelse på min henvendelse af 2.jan.2006.

Med venlig hilsen

Svend Aage Bek