Folketingets Udvalg for Udlændinge- og Integrationspolitik

Folketinget

Christiansborg

1240 København K

 

Dato:

13. februar 2006

Kontor:

Udlændingelovskontoret

J.nr.:

2005/4000-65

Sagsbeh.:

SWE

 

 

 

 

 

Integrationsministeriet udsendte den 22. december 2005 udkast til lovforslag om ændring af udlændingeloven (Betinget udvisning, skærpelse af udvisningsreglerne og reglerne om indrejseforbud m.v.) i høring til en række myndigheder og organisationer med frist for bemærkningerne den 11. januar 2006.

 

Den 25. januar 2006 blev lovforslag nr. L 128 om ændring af udlændingeloven (Betinget udvisning, skærpelse af udvisningsreglerne og reglerne om indrejseforbud m.v.) fremsat i Folketinget. Lovforslaget skal 1. behandles den 24. februar 2006.

 

Ved brev af 27. januar 2006 sendte Integrationsministeriet kopi af samtlige modtagne høringssvar vedrørende lovforslaget til Integrationsudvalget.

 

Ved brev af 9. februar 2006 sendte Integrationsministeriet notat om de indkomne høringssvar med ministeriets bemærkninger hertil til brug for Integrationsudvalgets behandling af lovforslaget.

 

Integrationsministeriet har efter udarbejdelsen af notatet modtaget høringssvar vedrørende lovforslaget fra Institut for Menneskerettigheder.

 

Til orientering sendes vedlagt i fem eksemplarer høringssvaret fra Institut for Menneskerettigheder. Integrationsministeriet vil inden 1. behandlingen af lovforslaget sende et notat om høringssvaret fra Institut fra menneskerettigheder med ministeriets bemærkninger hertil. 

 

 

 

 

                                                          Rikke Hvilshøj

/ Oluf Engberg