L 185 Forslag til lov om ændring af lov om ansvaret for og styringen af den aktive beskæftigelsesindsats, lov om en aktiv beskæftigelsesindsats og forskellige andre love samt om ophævelse af lov om supplerende aktiviteringstilbud til visse ledige medlemmer af en arbejdsløshedskasse.

(Etablering af et enstrenget kommunalt beskæftigelsessystem m.v.).

Af: Beskæftigelsesminister Claus Hjort Frederiksen (V)
Udvalg: Arbejdsmarkedsudvalget
Samling: 2008-09
Status: Stadfæstet

Spørgsmål 57

Idet der henvises til henvendelsen fra Kommunernes Landsforening,jf. L 185 bilag 14, anmoder udvalget om teknisk bistand til at udarbejde ændringsforslag til lovforslaget med følgende indhold. En kommune skal ikke som foreslået kunne opnå 50 pct. statsrefusion inden for det fastsatte rådighedsbeløb, når kommunen køber anden aktør til sagsbehandlingsopgaver for forsikrede ledige og ledige kontanthjælpsmodtagere. I stedet skal det beløb, som hidtil har været brugt til statens sagsbehandling hos anden aktør overføres fuldt til det kommunale bloktilskud, hvorefter sagsbehandleropgaverne finansieres fuldt ud af kommunen, uanset hvordan kommunen vælger at løse opgaven.
Dato: 13-05-2009
Status: Endeligt besvaret
Dokumentdato: 13-05-2009
Modtaget: 13-05-2009
Omdelt: 13-05-2009

Spm. om om teknisk bistand til at udarbejde ændringsforslag om refusionsordning for andre aktører, til beskæftigelsesministeren

Spm. om om teknisk bistand til at udarbejde ændringsforslag om refusionsordning for andre aktører, til beskæftigelsesministeren (pdf-version)
Html-version