Skatteudvalget 2009-10
L 202 Bilag 17
Offentligt
836291_0001.png
Foretræde for Skatteudvalget 5. maj kl. 929. april 2010
Forslag til lov om spilDet fremsatte lovforslag tager ikke højde for de nye online spil og de aktuelle forhold på det globalespillemarked, herunder ikke mindst det hastigt voksende marked for online bingo.Ifølge lovforslaget er online bingo ikke omfattet af den kommende liberalisering, hvilket vil virkemod lovens hensigt og medføre en række uheldige konsekvenser.
1. Danske mediehuse og internetplatforme vil miste indtægter2. Udenlandske selskaber vil udbyde gratis online bingo i Danmark som markedsføring afderes andre spil. Gratis udbud af onlinebingo vil fjerne grundlaget for Danske Spils bingoforretning. Et bortfald af markedet for online bingo i Danmark vil betyde færre penge tildansk idræt og kultur og færre skatteindtægter
3. Den danske stat mister muligheden for at regulere markedet for online bingo. Danskespillere vil spille bingo på nettet hos udenlandske udbydere uden dansk licens.
European Online Bingo Coalition ser frem til at uddybe disse synspunkter under sit foretræde forSkatteudvalget 5. maj kl. 9.
Oscar Lashley___________________________European Online Bingo Coalition