Europaudvalget 2013-14
EUU Alm.del
Offentligt
1332722_0001.png
1332722_0002.png
1332722_0003.png
1332722_0004.png
Folketingets Europaudvalg
København, 7. februar 2014Sagsnr.: 23837Dok.nr.: 624901FVM 235
Fødevareministerens besvarelse af spørgsmål nr. 97 (EUU alm. del) stillet den 19.december 2013 efter ønske fra Pia Adelsteen (DF)
Spørgsmål nr. 97:”Hvilke vejledninger er der i 2012 udstedt inden for ministerens ressortområde med henblik pårådgivning af borgeren i forbindelse med administration af forordninger, hvor bestemmelserne erobligatoriske, direktiv eller statsstøtteregler?Enslydende spørgsmål er stillet til samtlige ministre, undtagen statsministeren.”Svar:./. Fødevareministeriet har til besvarelse af spørgsmålet udarbejdet en oversigt over de pågældendevejledninger. Der henvises til vedhæftede bilag.
Ministeriet for Fødevarer,Landbrug og Fiskeri
Slotsholmsgade 12DK-1216 København K
Tel +45 33 92 33 01Fax +45 33 14 50 42
[email protected]www.fvm.dk
Bilag
Fødevareministeriets oversigt over vejledninger, udstedt i 2012, medhenblik på rådgivning af borgeren i forbindelse med administration afforordninger, hvor bestemmelserne er obligatoriske, direktiv ellerstatsstøtteregler – (besvarelse af spørgsmål nr. 97 (EUU alm. del))Vejledninger under Fødevarestyrelsens ressortVejledning nr. 9300 af 5. juli 2012 om indførsel ved samhandel af animalskeprodukter hidrørende fra klovbærende dyr fra Bulgarien.Vejledning nr. 9521 af 29. oktober 2012 om mærkning af fødevarer fraIsrael, henholdsvis de besatte palæstinensiske områder.Vejledning nr. 9024 af 20. januar 2012 om mærkning af fødevarer.Vejledning om foder og foderstofvirksomheder, opdateret i oktober 2012.
Vejledninger under NaturErhvervstyrelsens ressort”Vejledning vedr. sporbarhedsreglerne i forordningerne 1224/2009 og KFO404/2011 i relation til vildtfanget fisk til og med første omsætningsled””Vejledning for dyrkning af hamp””Vejledning til akvakulturindberetning på virk.dk””Vejledning – Retningslinjer for indsendelse af oplysninger tilNaturErhvervstyrelsen om køb af blåmuslinger i første omsætningsled””Vejledning: Hvordan indberettes køb og salg af fisk””Vejledning om gødsknings- og harmoniregler for planperioden 1. august2012 til 31. juli 2013” (Fælles FVM/MIM)”Vejledning om randzoner og kompensation””Vejledning om økologisk jordbrugsproduktion” (økologivejledningen)”Vejledning om økologi til jordbrugets forsyningsvirksomheder m.v.”(Virksomhedsvejledningen).”Vejledning til Ø-støtteordningen - Vejledning til ansøgning om tilskud forjordbrugere på visse småøer””Vejledning om tilsagn til 5-årige miljø- og økologiordninger og miljøvenligejordbrugs-foranstaltninger””Vejledning om særlig miljøstøtte under artikel 68, 1-årige miljøstøtte-ordninger””Vejledning om tilsagn om tilskud til fastholdelse af vådområder og naturligevandstandsforhold””Vejledning til ansøgning om tilskud til fastholdelse og pleje af vådområder””Vejledning om tilsagn om tilskud til opretholdelse af ændret afvanding,Områdeudpegning 2012 i de ydre koge i Tøndermarsken””Vejledning om producentskifte””Vejledning om krydsoverensstemmelse”
2
”Vejledning om godkendelse af bedriftsrådgivning og udarbejdelse afnaturplaner””Vejledning til Enkeltbetaling 2012””Vejledning til Fællesskema 2012””Vejledning om tildeling af stivelsestillæg (KS-tillæg)””Vejledning om ydelse af præmier for handyr i 2012””Vejledning om tildeling af handyrtillæg (HD-tillæg)””Vejledning til udfyldelse af ændringsskema ved tildeling af handyrtillæg(HD-tillæg)””Vejledning om tildeling af moderfårstillæg (HF-tillæg)””Vejledning til udfyldelse af ændringsskema ved tildeling af moderfårstillæg(HD-tillæg)””Vejledning til overdragelse af betalingsrettigheder 2012””Vejledning til ansøgning om tildeling af betalingsrettigheder fra dennationale reserve", januar 2012”Vejledning til ansøgning om tildeling af betalingsrettigheder fra dennationale reserve”, april 2012”Vejledning om tilskud til netværksaktiviteter til fremme af mindrefødevareproducenters produktion og afsætning af fødevarer””Vejledning om tilskud til informations- og markedsføringsaktiviteter tilfremme af produktion og afsætning af fødevarer omfattet af en EU-kvalitetsordning””Vejledning om tilskud til udvikling og demonstration inden for det primærejordbrug og inden for forarbejdning i fødevaresektoren –udviklingsprojekter””Vejledning om tilskud til udvikling og demonstration vedrørende detprimære jordbrug og vedrørende forarbejdning i fødevaresektoren –demonstrationsprojekter””Vejledning om information og markedsføring af økologiske fødevarer, omtilskud til fremme af produktion og afsætning af økologiske fødevarer””Vejledning om tilskud til projekter vedrørende investeringer i anlæg tilfremstilling af biogas””Vejledning om tilskud til investeringer i nye teknologier på Økologiskejordbrugsbedrifter””Vejledning om tilskud til etablering af nye arbejdspladser og attraktivelevevilkår i landdistrikterne””Vejledning om udbetaling af tilskud under ordningen ”Tilskud til etableringog modernisering af akvakulturanlæg””Vejledning om ansøgning om tilskud til etablering og modernisering afakvakulturanlæg””Vejledning om tilskud til fremme af kompetenceudviklende aktiviteter indenfor fiskeri- og akvakultursektoren””Vejledning til ansøgning om tilskud til projekter i fiskerihavne og pålandingssteder””Vejledning til ansøgning om tilskud til projekter i fiskerihavne og pålandingssteder”
3
”Vejledning til ansøgning om tilskud til innovative projekter vedrørendeforarbejdning og afsætning af fisk, fiskerivarer og akvakulturprodukter””Vejledning om ansøgning om tilskud til omlægning til økologiskakvakulturproduktion””Vejledning om udbetaling af tilskud under ordningen ”Tilskud til omlægningtil økologisk akvakulturproduktion”””Vejledning om udbetaling af tilskud under ordningen ”Tilskud tildyresundheds-foranstaltninger for akvakulturdyr”””Vejledning til ansøgning om tilskud til modernisering af fiskefartøjer –selektive redskaber””Vejledning om udbetaling af tilskud under ordningen ”Tilskud tilmodernisering af fiskerfartøjer og til selektive fiskeredskaber”””Vejledning om tilskud til fælles initiativer inden for fiskeri- ogakvakultursektoren””Vejledning om tilskud til producentorganisationers driftsfonde ogdriftsprogrammer””Miljøpositivliste for producentorganisationers driftsprogrammer””Vejledning om støtte til skolemælk””Vejledning om tilskud til skolefrugt, skoleåret 2012-2013””Vejledning om støtte til privat oplagring af smør””Importlicens for kvoteordninger 2012””Eksportlicens for kvoteordninger 2012”
4