Jeg skal også huske at sige velkommen og tillykke til den nye minister.
Jeg skal dog også tilføje, at det ikke har ført til, at Enhedslisten har udskiftet sin arbejdsmarkedsordfører.
Jeg er her kun som en ydmyg vikar i denne sag for hr.
Finn Sørensen, men det ændrer ikke noget ved, at jeg da sådan set er meget glad for at være ordfører på det her lovforslag.
Det er jo, som adskillige talere har været inde på, et godt og rimeligt og retfærdigt lovforslag.
Det eneste, man kan undre sig over, er, at der skulle gå så lang tid, før dette helt åbenlyse og indlysende retfærdige og rimelige lovforslag blev fremsat.
Det er en tilstand, der har eksisteret i flere år, men lad nu det være.
Det her forslag udmønter en aftale, som regeringen, SF og Enhedslisten indgik i maj 2014, om, at der ikke skal ske modregning af den efterbetaling, som borgeren får, når han eller hun har vundet en sag.
Som adskillige har påpeget heroppefra, er det jo helt indlysende rimeligt.
Det her forslag lever op til de hensigter, vi havde med aftalen, og det kan man se af det beslutningsforslag, B 92, som vi fremsatte i april 2014, og som vi trak til fordel for den her aftale.
Det var jo, som det er sagt, sådan indtil den 1.
juni i år, at der fik mange borgere reelt ikke noget ud af at vinde en ankesag.
De fik efterbetalt deres manglende sygedagpenge eller anden social ydelse, men hvis de efterfølgende skulle have kontanthjælp, blev hele efterbetalingen modregnet i kontanthjælpen, fordi efterbetaling blev betragtet som enten formue eller indtægt, som skulle modregnes fuldt ud i kontanthjælpen.
Det vil sige, at den kommune, som havde begået fejlen, blev belønnet, og den borger, der var ramt af den forkerte behandling, blev straffet.
Nu bliver der rettet op på den her åbenlyse urimelighed, og vi får genoprettet retssikkerheden for borgere, der får medhold i deres klagesag.
Jeg synes, at man skal rette mange tak til Kræftens Bekæmpelse, Danske Handicaporganisationer og Den Sociale Retshjælp, som har arbejdet meget hårdt på at få ændret loven.
Og jeg vil da også godt benytte lejligheden til at sige tak til den tidligere beskæftigelsesminister, for at ændringen kunne træde i kraft den 1.
juni i år.
Vi har dog stadig væk den opfattelse, at der er elementer i det her lovforslag, der godt kunne gøres bedre.
Det vil vi vende tilbage til i løbet af udvalgsarbejdet.
Men der er ingen tvivl om, at det her er et rigtig godt lovforslag, som vi støtter.